Monday, January 28, 2008

Les Transardentes

Zaterdag 26 januari was het Les Transardentes in Luik, een festival à la I Love Techno en Radio SoulwaX-mas in Flanders Expo, maar dan lichtelijk beter en gezelliger (wegens geen koude & megagrote hangars). De avond werd wat mij betreft opgefleurd door onderstaande blondine. Haar job: filmen! De hamvraag (niet die van 1 miljoen, want zoveel geld heb ik niet) (ik heb ook geen ham ter beschikking, maar daar kan ik wel iets rapper aan geraken ): waar is het resultaat van al dat gefilm te vinden? (like ik ga ooit die haar contactgegevens te weten komen :d)

Pretty hot hu? Anyway, hieronder wat gejatte foto's (terug te vinden op de site van Les Transardentes). Om te beginnen: Partyharders vs Elektrash. Partyharders zijn goei maten van Busy P (head honcho van Ed Banger Records - Justice, Busy P, Uffie, ... en ook wel manager van Daft Punk), en ze hebben vorig jaar een Ed Banger label night georganiseerd in de Recyclart in Bruxelles. Best. Party. Ever. Note there's no fucking in the previous 3 sentences.

Hieronder een schoon foto'ken van heerschap Brodinski. Die dude is een Duracel-konijn als em aan't draaien is. Gepikt van Rommi en mezelf, ongetwijfeld! Aja, en ook van The Dirty Jos Soundsystem!!!!!! Die laatste(n) was/waren daar ook, maar ik heb die ni gezien. Ni da'k dat zo erg vind, maar bon: Brodinski rules wel ferm hard. En ziet zijne smile eens.
Hieronder wat Goose DJ's. Enfin, DJ's, die mannen "draaien" zonder koptelefoon. Sterk! Den Dirty Jos zal ongetwijfeld wel laten weten hoe die mannen dat voor mekaar krijgen. Of misschien ook niet. Was een goed setje, maar Brodinski was wel beter. Bonuspunten voor een old skool Belgisch dance-schijfke op te leggen naar het einde toe.
Geen fotokijn van de SebastiAn. Die mens is ne mofo kettingroker, ni te doen! Chance voor mij dat em op't podium stond, en ni neffe mij. Chance voor hem dat goei schijven oplegde! Al mag em ze toch wat beter proberen te mixen (maar dat zeggen ze tegen mij ook constant). Was nice!

Anyway, om af te sluiten dan ne picture van den Erol. Dieje rookt, in tegenstelling tot SebastiAn, niet als nen Turk, maar is er gewoon ene! Ene dat in Londen woont, of course thank you very much. Relaxed setje, af en toe nen banger. Ik was maar matig impressed.
Felix Da Housecat liet op zich wachten, dus mocht Erol 20 minuten langer draaien. Al maar goed dat em goei schijven oplegde.

Om 20 na 4 den deze dus richting vwatuur, gans Luik door naar boven op nen berg om dan den eindelijk op den E40 te geraken (ideaal om wat Need For Speed na te doen!). Op dieje E40 rakelings 3 konijnen gepasseerd. Platte konijnen! Allez, dat stuk konijn waarover nen auto was gereden was plat, de rest iets minder.

Dit gezegd zijnde: Les Transardentes was ferm in orde, en volgend jaar opnieuw!

1 comment:

dM3 said...

ok, ma twas toch duur voor wat het was vond ik :]