Saturday, May 24, 2008

Bar-Bek-Joe


Straks BBQ in De Moete met een verzameling bloggerkijns! Een deelverzameling daarvan heb ik al eens mocgen ontmoeten op een blogdrink in het Stuk-café, en dat is goed meegevallen. Hopelijk ook deze keer.

Ik was van plan om een stapeltje identieke cadeautjes mee te brengen, maar een steeds weer spontaan-rebootende pc heeft mij verhinderd om die cadeautjes uberhaupt af te kunnen werken. Het zal dus voor de volgende keer zijn :-(.

Aangezien het de tweede keer is, ga ik er deze keer niet naar toe zonder verwachtingen! (nou ja, verwachtingen, da's een groot woord hoor ;-))

Hopend op interessante talk van Bruno en spannende levensverhalen verteld door Vuur ('sorry, ik rook niet' <g>), Kathleen (kleintje) en Lime (van daar hoog op de berg!), een gesprekje met Lucie (al was het maar om te zeggen dat er 2 Lucie's bij Wina zitten/zaten), en nog veel meer (ok, ik heb geen zin meer om iedereen op te sommen :-p).

Jammer dat Schuiver, dM3, Pelle en Knijntje er niet bij zijn :-/. En de jongedame op blote voetjes (long time no see!)

PS: lang leve de automatische save-now feature van blogger :-)

6 comments:

dM3 said...

ondergetekende thesist.. anders graag.. :(

Lucie said...

Je hebt mij niet verteld over die tweede Lucie... nu ben ik toch wel benieuwd!

Lime said...

Oei, ik heb niet echt spannende levensverhalen verteld. We zijn zelfs niet uitgeweest achteraf ;) Maar 7 oaks afterparties komen er misschien ooit nog wel eens van :)

niets.dan.vuur said...

Echt veel gebabbeld hebben we niet gedaan,ik durf niet echt goed onbekenden aanspreken ;)
Wel jammer, je leek me een toffe pee!

yab said...

Och, nu ben ik wel een beetje ontgoocheld dat die cadeautjes er niet van gekomen zijn. En nieuwsgierig, natuurlijk. Misschien bij de volgende gelegenheid?

boskabout said...

Een beetje late interactie met mijn lezers, but better late than never ;-).

@dM3: is dieje nu NOG ni af?
@lucie: ik heb je verward met een andere grote donkerharige meid bij Wina, zijnde Lies (ooit nog preses geweest ofzo, ask Werkmens).
@lime: inderdaad! Misschien moeten we de volgende blogmeet in de Seven Oaks houden :-).
@vuur: ik _ben_ gewoon een toffe pee :-p
@yab: misschien breng ik er wel een paar mee naar de Carlsberg-opzuip (met de nadruk op 'misschien', gezien hoe weinig tijd ik heb de laatste dagen)