Wednesday, May 28, 2008

Isabelle A had geen beha aan

De setlist van de try-out afgelopen avond in Het Depot te Leuven:

  1. Laconiek

  2. Diagonaal

  3. Hou je nog van mij geschreven door An Pierlé - tof deuntje

  4. Onder de sprei ik zou wel eens met haar onder een bedsprei willen liggen ;-)

  5. Het heeft geen nut geschreven door Stijn Meuris, en ik vond de titel zwaar ironisch toen ik het liedje hoorde

  6. Straatlied

  7. Je bent niet alleen

  8. Het is voorbij

  9. Karavaan

  10. Liefde zal komen geschreven door Mauro, een zeer mooie slow (lang geleden trouwens dat ik nog eens geslowd heb, bijna een jaar ofzo :-/)

  11. Zonder het te weten gelijk Coldplay, mooi einde

  12. (Bis) Lekker Beest in een vrij mooie versie


De liedjes hebben wat weg van Hooverphonic (Alex Callier is gitarist en producer), Gorki (Luc Devos was aanwezig, heeft een sigaret gekregen van een collega van me, en heeft toevallig ook een liedje geschreven) en nog een paar andere poprocksingersongwritergroepjes.

Mooi om naar te luisteren, sommige goed om op te slowen met een geliefde, enkele maar goed genoeg om op de next-button te duwen.

De 2 dames die ik graag had meegenomen maar als reactie op mijn vraag "oh my god" gaven, hadden ongelijk! :p


Monday, May 26, 2008

Generatie-wissel

Mijn vijf jaar oude desktop genaamd bluesky is aan vervanging toe. Ik had geen zin meer in spontane reboots van meneer en heb mezelf het daaruitvolgend ongemak bespaard door over te stappen naar mijn eigen file- en webserver genaamd whitesky.

Daar waar bluesky een dual-boot box was (Windows XP Pro en Ubuntu), is whitesky een dedicated Slackware machine. Enige probleem: whitesky is een beetje underpowered om tegenwoordig nog mee te kunnen: Pentium III 733 MHz, 256 MB RAM en een S3 videokaartje.

Eens uitkijken naar een waardige vervanger :-).

Sunday, May 25, 2008

Two hearts are beating together





Schoon eh :-). Vindt ge de remix in orde? Check dan hun releases op Discogs.

Blogmeet-bespreking komt er als ik eens tijd heb (de dag was een lange nacht, en morgen werkendag, dus de nachten volgen elkaar snel op ;-)). 't Was tof, dat mag je alvast weten :-).

Saturday, May 24, 2008

Bar-Bek-Joe


Straks BBQ in De Moete met een verzameling bloggerkijns! Een deelverzameling daarvan heb ik al eens mocgen ontmoeten op een blogdrink in het Stuk-café, en dat is goed meegevallen. Hopelijk ook deze keer.

Ik was van plan om een stapeltje identieke cadeautjes mee te brengen, maar een steeds weer spontaan-rebootende pc heeft mij verhinderd om die cadeautjes uberhaupt af te kunnen werken. Het zal dus voor de volgende keer zijn :-(.

Aangezien het de tweede keer is, ga ik er deze keer niet naar toe zonder verwachtingen! (nou ja, verwachtingen, da's een groot woord hoor ;-))

Hopend op interessante talk van Bruno en spannende levensverhalen verteld door Vuur ('sorry, ik rook niet' <g>), Kathleen (kleintje) en Lime (van daar hoog op de berg!), een gesprekje met Lucie (al was het maar om te zeggen dat er 2 Lucie's bij Wina zitten/zaten), en nog veel meer (ok, ik heb geen zin meer om iedereen op te sommen :-p).

Jammer dat Schuiver, dM3, Pelle en Knijntje er niet bij zijn :-/. En de jongedame op blote voetjes (long time no see!)

PS: lang leve de automatische save-now feature van blogger :-)

Thursday, May 22, 2008

Ed Banger label night at Silo, Leuven (pictures)

Vind ze alhier. Ik denk dat ik er ook een paar keer op te vinden ben :-).

Het lef van Israël

Eigenlijk is dat wel straf eh: Israël zo ewa clusterbommekes gebruiken in Zuid-Libanon, en de Belgen mogen het gaan opkuisen...

Tuesday, May 20, 2008

Der Boskabout gehts noch einfach loss

Watch this first.

And now press the play button below:

Subtiele stakingen bij de VRT Radionieuwsdienst

Deze ochtend in het nieuws: "de stations zijn leeg"...

Dat weet mijn kleine teen al van gisteravond dat die stations leeg gingen zijn. Wat hadden ze verwacht? Justiciaanse toestanden? Ik hoop dat mijn journalistieke medebloggers toch een iets betere neus voor actie hebben!

Monday, May 19, 2008

Voorspellinkje [1]

Aan al die mensen die morgen voor de elfde keer [2] dit jaar met hun auto naar hun werk gaan:

de files zullen meevallen gezien de oefening die u de afgelopen jaren hebt gehad wegens alle stakingen van de vakbonden bij de NMBS!


[1] Kan ook de anti-voorspelling zijn, waardoor ondergetekende met een geblutste wagen zal vertoeven.


[2] Citation needed.

Sunday, May 18, 2008

Boskabout's got himself a personal navigation device


Jawel jawel, ondergetekende heeft sinds vorige vrijdag een GPS-tijdssignalen-ontvanger in zijner bezit. Ook al weet ondergetekende daarmee nog steeds niet wie of wat hij is, hij weet alvast wel waar hij is! En dat is al heel wat. Verder is het zwarte doosje met reflecterend scherm ook een geluidjesafspeler, zowel van .mp3's (zoals geafficheerd) als van .wma's (niet zoals geafficheerd).

Up next: hacking the thing zodat het wat meer functionaliteit krijgt. Ik denk dan aan een soortement agenda/kalender, iets voor notities, filmkes afspelen, ...

Het ding (ne Packard Bell Compasseo 480) draait nog op de oldskool Windows CE, dus er zal op het wereldwijde web wel vanalles over te vinden zijn (hoop ik).

Thursday, May 15, 2008

Institubes Express 999



Twee weekends terug (ofzo) ben ik naar de Récyclart in Brussel geweest, alwaar het hippe Institubes label een feestje ten berde kwam geven. En een feestje was het. Party pics chez PhilcoTof.be!

Oh, en ik heb een handtekening gekregen van kleine vriend Bobmo. Proof:



Thanks to the fat man aka Teki Latex for mc'ing: 'Quand je dis "Bob", vous dites "Mo"' , 'Dansez comme si, comme ça' *makes circle move with his fat tummy* :-)

Wednesday, May 7, 2008

Hugo wou vorig jaar al euthanasie plegen, maar hij was het vergeten


Nu zit ik hoor toch wel zeer schoon den Humo te lezen en ben ik al mijn tweede pint van de avond aan het leegdrinken. 't Is Jupiler en het smaakt eigenlijk niet zo slecht hoor. Het is me namelijk te doen om de nietigheid van dit alles, en om het ontzettend absurde levensgevoel dat daaruit voortvloeit. Lang leve Herman. En zijn vrouw. Ze heeft smaak. Zie maar naar haar rode botten. Ganz geil. Niet?

Friday, May 2, 2008