Saturday, February 23, 2008

The ending was quick but blurry

Amai, gisteren was wel een topavondje. Dat valt wel meer voor als ge de avond inzet onder het motto "het kan maar meevallen". Zet u dus alvast schrap voor spannende avonturen en sterke verhalen, want het kan alleen maar meevallen!

Vrijdag was de laatste dag van mijn ziekteverlof, en zoals gepland was ik er ook veel beter aan toe dan in het begin van mijn ziekteverlof 3 dagen vroeger. Captain Obvious staat in de file... Ne mens heeft in zijn ziekteverlof dus tijd om loze dingen te doen, zoals een kamer of bureau opruimen (weliswaar onder lichte dwang van de huisbazin a.k.a. my mom). Opeens was het twintigste uur van de dag volledige doorlopen, en dus tijd om eens naar Leuven te vertrekken richting Blogdrink.

Rap rap een ander mooi hemd gezocht ende aangetrokken, gel in het haar en een quickie shave en dan de auto in. *Zoem* *zoem* 30 minuten later stond ik dan in het STUKcafe, alwaar ik mijn benen en de rest van mijn eigenste zelve vlug aanschoof bij het tafeltje van koan, iemand waar ik vroeger nog mee op kot had gezeten.

Al vlug bleek dat ik me eigenlijk best eerst bij Carolien moest aanmelden, want iedereen liep/zat daar met ne sticker van Urbanus met naam en blog-URL erop (handig!) en een plastieken eendje. Tip voor volgende keer: aanmeldingsplaats voor onbekenden verzinnen! Die stickers brachten wel allez-wat-doet-dieje-nu?-momenten: mensen die opeens heel dicht met hun ogen bij uwe sticker kwamen om tegoei te lezen wat erop stond.

Het is wel eens tof om niet-zo random mensen vanop de intertubes te leren kennen, ge komt dan vanalles tegen: "zware discussies" over het gevaar van Wikipedia, politiek, kerncentrales; schattige meisjes en bijhorende verbazingen (she reads my blog, i'll never wash it again!); it's a small world momenten(met Lime, dju kheb niks gevraagd over het wel en wee van haar welles-nietes-episodes van de afgelopen weken) en nog veel meer.

Een klein probleem was dat we allemaal aan tafels zaten, en dan fladder je al wat minder tussen groepjes en zodoende leer je dus maar een beperkt aantal mensen van de groep kunnen (logisch, want je moet recht staan en dat kost moeite enzo ;-)). Mensen die ik zeker nog wou spreken for no particular reasons besides their "idol" statute maar waar het dus niet van gekomen is: Lapin McAdam (head honcho van de Asfaltkonijnen), Zofie, Pelle en Carolien. Ach, een goed excuus (als ik dat al zo mag noemen natuurlijk ;-)) om naar de volgende blogdrink te gaan :-).

Na de blogdrink ben ik dan samen met Dieter het goede doel gaan steunen op het ZAM feestje in Doc's Bar ten voordele van de vzw Humasol. Cuba libre's drinken aan anderhalve euro het stuk, er scheef van worden EN er een goed doel mee steunen: awesome!

Daarna ben ik dan Kathleen en nog wat andere mensen gaan vergezellen in nieuwe bar Louvain Louvain (waar vroeger de Cadi was) op de Oude Markt. De bar is eigenlijk ingericht als een trendy club, maar dan met stoeltjes en tafeltjes ipv een dansvloer, al zal dit nog wel on the fly aangepast kunnen worden. En een dj booth met draaitafels. Interesting ;-). Drank van deze momenten: duvel en een pintje (denk ik, got blurry :-)).

Daarna besloten we wijselijk van onze fond toch een beetje te updaten (gegeven het beperkte maar blijkbaar niet-meer-gewende drankverbruik) in de Grillroom (goooooooood egyptians!) en te genieten van de bijhorende indigestie in front of the screen with funny Friends-episodes. And that's how life should be: funny and with friends :-).

4 comments:

Zofie said...

De volgende keer slaan we zeker een babbeltje ;)

yab said...

Tiens, ik herinner mij nochtans met u gesproken te hebben. Maar misschien was dat uw evil twin. Hij was ook exact 1m98. ;-)

boskabout said...

Jamaar Carolien een paar snoodaards/snoodaardinnen kwamen vrij vlug uw aandacht opeisen ;-). Ik kijk al uit naar de volgende drink! (and i'm the evil twin ^^)

Lapin McAdam said...

lol @ 'idol status' :p