Thursday, June 5, 2008

Nu lig ik hier

In de zetel. 't Is nen driezit. Mijn voeten liggen eigenlijk op't salontafel. Gelijk den Onslow, in een marcelleke. Daar houdt het de gelijkenis wel stillekijns aan op. Er is hier geen vrouwmens (of twee) die mij een biertje aanreikt. Mijn ma is daar te schoon voor. Mijn kleine zus van 14 of 15 jaar ook. Althans, dat denken ze toch. Een mens is namelijk nooit te schoon om aan naastenliefde te doen.

The Scabs spelen op tv. Dat zijn zo van die langharig werkschuwe tuigen die een melodietje spelen à la "wat was dat men dien dikke, dien dikke, DEDJU?". Da's niet waar zenne, er is maar ene met lang haar. Grijs dan nog. 't Staat hem beter dan met zijn veuls te lank heir dat em 20 jaar geleden had op Torhout. Dat was toen Rock Werchter nog samen was met een ander festival in Torhout.

Vindt ge dat eigenlijk niet geweldig stom en tegelijkertijd magnifiek, zo een optreden op tv? Stom, want thuis hebt ge natuurlijk geen megabangelijke versterker en boxen, dus den bas trekt op den hond zijn kloten. En magnifiek, dat dat eigenlijk nog wel meevalt, zo dat geluid dat omgezet wordt in een soortement levend elektrisch signaal en dan door een kabelkijn zoeft richting jan en alleman zijne tv. Als uwe tv dan op't juste kanaal staat, en't volume niet op muisstil, dan hoort ge dat dus in uwe living eh. Precies gelijk alsof ge derbij waart. Als ge nog live een concert hebt meegemaakt, that is.

Oei, Monty Python is just gedaan. 't Ging over joke warfare. De Engelandersmannen hadden in 1944 moppen bedacht. Moppen waarvan ge neerviel van't lachen. Zo grappig waren ze. Tenminste, als ge Duits verstond. Haha.

NOT!

Allez bon, tijd om te gaan slapen. Morgen wil ik eigenlijk eens vroeg opstaan. Dat wou ik de vorige avonden ook al. 't Is altijd laat geworden. Volgens mij komt het omdat het examens zijn, en de afgelopen jaren moest ik dan altijd studeren, maar omdat ik dat teveel deed (*kuch*), schoof mijn bioritme op. Ik heb het precies nog altijd in mij... :-)

Zapperdezap. Frank Deboosere twijfelt over de voorspellingen. Kan gebeuren. Iedereen twijfelt. Zelfs ik. Moet ik dat doen, of dat? Was die keuze wel goed of niet? Zet ik door? Zapperdezap. Tiens, dat mens lijkt op die lelijke van Sex & The City. Wait a minute... Is dit Sex & The City? Oei, VijfTV. Hm. Ze ziet er nog ouder uit dan in de krant. In de krant stond dat ze het onethisch vond dat ze kleedje gekregen had van een ontwerper, en dat dat kleedje al door TWEE ANDERE VROUWSPERSONEN gedragen werd. Aja, onethisch. Dat mens moet zwijgen in plaats van een gegeven paard in de bek kijken. Wie doet nu zoiets... Aja juist, een lelijk foorwijf! Volgens mij is die serie ironisch. Vandaar dat ze grappig is :-). Nu zitten daar Miranda Babyweight en Tom Bigbone te zeiken over hun Weightwatchers-sessies. De beste sessie bleek op 23rd Street te zijn, naast een donut-winkel :-). Best wel interessant :-). En toen befte Tom Miranda en the morning after deed Miranda het verhaal like "I was all over his face". Naughty girls! /me likes... :-] Sex & The City is like reading a book, en der u vanalles bij inbeelden, maar het dan eigenlijk op tv zien, maar dan slechter, want in uw verbeelding is alles perfect.

That's the problem: life is never better than your imagination. So dream big, dream huge! You're perfect!

Good night kids!

1 comment:

Lucie said...

Ik hou van de chaotische spreekstijl, het commentaar geven op wat je voor de moment ziet. Brabbelen op een leuke manier zonder inhoud, een beetje zoals dit commentaar dus :) fun